Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی مسجد جمکران، محمد کاظم پور امینی در نشست مدیران روابط عمومی دستگاه های استان قم که به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به اینکه طبق روایات، مسجد مقدس جمکران در آخرالزمان نقش فتنه زدایی، مصون بخشی و حیات بخشی را برای جامعه و مردم ایفا می کند، اظهار کرد: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) در واقعه صدور فرمان بنای این مسجد مقدس، فرمودند به مردم بگویید به این مکان رغبت کنند و آن را عزیز شمارند؛ این امر حضرت مختص به زمان خاصی نبوده و هر کس هر زمان این کلام را می شنود باید در استمرار آن تلاش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه مسجد مقدس جمکران؛ مظهر نام توحید در نماز، عبادت و استعانت از خداست، ابراز کرد: اقامه دو رکعت نماز در این مکان مقدس برابر با اقامه نماز در خانه کعبه است و خواندن 200 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین در این نماز زمزمه توحید نابی است که در هیچ نقطه ای از دنیا صورت نمی گیرد.

 

قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه فعالان حوزه رسانه و ارتباطات باید در این سال که مزین به دو نیمه شعبان است، بررسی کنند برای تبلیغ مهدویت و انجام برنامه های فراگیر و اثرگذار چه اقداماتی می توانند انجام دهند، بیان کرد: در این سال باید  حرکت ویژه ای در حوزه مهدویت در سطح کشور شکل بگیرد و مراکز علمی پژوهشی، دانشگاهی، فرهنگی، هنری و دستگاه های اجرایی کشوری باید به این موضوع ورود کنند.

 

پورامینی با تاکید بر اینکه شهر قم باید در این زمینه پیشتاز باشد، گفت: تمام دستگاه ها می توانند برنامه های خود را با پیوست مهدویت و به نام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) انجام دهند که می توان این برنامه ها را در نشست های تخصصی بررسی و ارزیابی کرد و به نقطه عملیاتی رساند و در پایان سال دستگاه های برتر در این حوزه را به مردم معرفی کرد.

 

وی با اشاره به اینکه این کار حرکتی ایجاد می کند تا هر کس به هر نحو ارادت خود را به حضرت نشان دهد، اظهار کرد: در نیمه شعبان 99 که به واسطه کرونا مراسم در مسجد مقدس جمکران و دیگر نقاط برگزار نشد، مقام معظم رهبری تاکید کردند اگر بخواهیم ارادتمان به امام زمان(علیه السلام) را نشان دهیم باید جلوه هایی از جامعه مهدوی را به نمایش گذاریم، یعنی خدمت رسانی به مردم جلوه ای از جلوه های عظیم جامعه مهدوی است که در آن فقیر و بی نیازی نخواهد بود و عدالت همه جا را فرا می گیرد و دیدیم مردم از جان و مالشان مایه گذاشتند و حرکت های زیبایی صورت گرفت.

 

قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: مسجد مقدس جمکران نیز در شام نیمه شعبان سال 99 با تدبیر تولیت محترم به این فرمان رهبر انقلاب لبیک گفت و قرار گاه گامی به سوی جامعه مهدوی را علیرغم تمام محدودیت ها راه اندازی کرد که توانست در سطح وسیعی به مردم آسیب دیده از کرونا به ویژه محرومین خدمت رسانی کند. 

 

پورامینی در پایان خاطرنشان کرد: همه رزق و روزی ما به برکت امام زمان(علیه السلام) است و امسال نیز فرصت مغتمنی است تا به بهانه دو نیمه شعبان کاری ویژه و عرض ارادتی خاص در حوزه مهدویت را رقم بزنیم.


 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مقدس جمکران مسجد جمکران مهدویت مسجد مقدس جمکران نیمه شعبان امام زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار ممبی گفت: این گروه جهادی ۲۰ نفره با کمک اهالی بخش در قالب دو گروه  به ساخت این مسجد اقدام کردند.
عبدالصالح داستان افزود: این مسجد در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع و زیربنای ۲۰۰ متر مربع برای رفاه حال اهالی و استفاده گردشگران و مسافران در این منطقه احداث شد.
وی گفت: برای ساخت این مسجد بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
خوبپور فرمانده حوزه مقاومت بسیج بخش ممبی افزود: همه هزینه‌های ساخت مسجد از طریق کمک‌های مردمی و اعضای شرکت کننده در این اردوی جهادی تهیه شد.
فرمانده حوزه بسیج دانشگاه پیام نور یاسوج هدف اصلی این گروه را محرومیت زدایی از روستا‌ها و توسعه مناطق کمتر برخوردار عنوان کرد.
رستمی افزود: روستای دره بید از توابع بخش ممبی شهرستان بهمئی است .

دیگر خبرها

  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی